Forholdsregler i forbindelse med COVID-19

Islev Taekwondo Klub tilbyder fortsat træning, der er dog en række ting der ikke er helt som de plejer.

 • der vil være begrænsninger på, hvor mange vi må være på én gang i de enkelte rum - dette er synliggjort ved hjælp af skilte.

 • for vores udøvere over 21 år vil der til alt efter hvor mange der er til de enkelte træninger, være opdeling af holdet.

 • der må ikke drikkes vand direkte fra vandhanerne, så husk en drikkedunk!

 • I skal huske at spritte af ved ankomst og efter behov under ophold i klubben, der er sat håndsprit til fri afbenyttelse rundt omkring i klubbens lokaler

 • I skal komme omklædt hjemmefra, for omklædningsrummene må stadig ikke benyttes til andet end at hænge en jakke i. 

 • I skal forlade klubben igen umiddelbart efter jeres egen træning, så der bliver plads til det næste hold.

 • udstyr skal sprittes af efter brug - hver gang. Der er indkøbt desinfektions-servietter til formålet

 • I skal blive hjemme ved symptomer eller hvis der er risiko for at I kan være smittet

 • Forældrene til de mindste skal af hensyn til loftet for voksne samlet samme sted, nøjes med at hente og bringe med aflevering i skolegården. Undtaget fra dette er forældrene til vores Ninjasmølfer – her må max 1 forælder pr. barn være til stede i hhv. TV- & kaffestue under træningen. Hvis I har mulighed for indbyrdes at aftale en turnusordning for de Ninjasmølfer der evt. kender hinanden i forvejen, vil det være fantastisk.

 • Vi kan desværre heller ikke tilbyde kaffe og hyggesludder til forældre og venner af klubben, som vi ellers gør når der er træning - al pladsen skal bruges til vores udøvere.

 • Fra torsdag den 29 oktober, er det obligatorisk for alle over 12 år at bære mundbind når I opholder jer i klubben – undtagen under selve træningen. Rent praktisk betyder det, at I skal ankomme med mundbind eller visir og beholde det på når I gør alt andet end at træne.

Hvad gør jeg hvis jeg har symptomer, er blevet smittet eller venter svar på en test?

Ved symptomer - få evt. foretaget en test og bliv hjemme indtil du er rask igen!

Hvis du er testet positiv - du skal følge de forholdsregler, der er beskrevet i Sundhedsstyrelsens informationsmateriale Til dig, der er testet positiv Hvis du har haft symptomer, skal der gå 48 timer som sympromfri før du igen må komme i klubben. Hvis du ikke har oplevet symptomer selvom du er testet positiv, skal der gå 7 døgn efter testen er taget før du igen må komme i klubben.

Hvis du har været i kontakt med én, der er smittet skal du være testet negativ på begge test før du må komme i klubben igen. Det er vigtigt at være ekstra opmærksom 14 dage efter du har været i kontakt med en smittet - også selvom dine test var negative.

Vi er dybt taknemmelige at der stadig kan trænes og takker jer alle for at tage godt i mod de tiltag vi løbende er nødt til at tage. Pas godt på jer selv og hinanden!

De bedste hilsner fra
Bestyrelsen

Senest opdateret 02.11.2020